Svake godine, zadnjeg petka u mjesecu siječnju održava se manifestacija Noć muzeja. Ove godine brojimo 13. po redu čija je glavna tematika sport!

Budući da se u Međimurju tijekom 30-ih godina prošlog stoljeća pokrenulo niz sportskih disciplina i klubova koji su davali odlične rezultate, Muzej Međimurja Čakovec odlučio je krenuti s temom ‘Brže, više jače – sport u Međimurju’. Pozivamo vas da u petak 26.1. obogatite znanje međimurskom povijesti sporta i da se upoznate s međimurskim legendama u tenisu, gimnastici, odbojci i rukometu.

Nakon kulturnog uzdizanja, vrijeme je za after party u Arcusu čija će atmosfera svakako biti u skladu s tematikom Noći muzeja. Između ostalog smo i sportski kafić u kojem se gledaju sve utakmice bez obzira o kojem je sportu riječ. Kad je tekma bilo koje vrste, upaljeno je svih pet televizora, gratis grickalice dolaze na svaki stol, a navijačke atmosfere nikada ne nedostaje.

Zato vas pozivamo da s nama pogledate polufinale Europskog rukometnog prvenstva (koje je ove godine odlično palo na sportsku Noć muzeja) i da budete dio našeg after partyja! Svi ćemo se odjenuti u sportaše pa slobodno i vi stavite nešto sportsko na sebe. Navijačku majicu, dres ili barem sportsku traku na glavu.

Osim dobre zabave i sportske atmosfere, pripremili smo po promo cijeni jedinstveni El Presidente Vintage koktel kojeg je prije otprilike 3 godine samo za Arcus spremio zagrebački barmen Vjenceslav Kishoni Madić te mnogo ginova od kojih posebno izdvajamo Black Tonic gin kojeg smo posebno napravili za ovu prigodu!

El Presidente Vintage koktel

Dakle 26. 1., after party u Arcusu, sport, specijalni koktel i ginovi! Mislimo da su to dovoljno dobri razlozi da dođete!