Punčec Open, profesionalni teniski turnir za seniore i seniorke održava se i ove godine u organizaciji Teniskog kluba “Franjo Punčec” Čakovec. Ukupni nagradni fond turnira koji se održava od 1993. godine iznosi 25.000 kuna.

Punčec Open je uvršten u kalendar Hrvatskog teniskog saveza, a zbog veličine nagradnog fonda, tradicije i masovnosti pripada značajnijim teniskim natjecanjima Republike Hrvatske. Održat će se od 23. do 27. kolovoza na terenima TK-a “Franjo Punčec” u Čakovcu.

14064198_617561841749118_6630015088717567108_n

Grad Čakovec je glavni sponzor natjecanja. Predstavlja izvrsnu priliku za promociju samog grada i Međimurja općenito. Podrška sredine važna je za sport i turizam Međimurske županije, s obzirom na činjenicu da ovo događanje svake godine ugošćuje preko 100 sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Kako je naglasio direktor TK-a “Franjo Punčec” Bojan Ružić, sve je spremno za početak turnira. Klub je nedavno obilježio 90 godina postojanja, a zbog velikog interesa još jedanput će se održati Tennis garden party.

Uz spomenuti vrtni party moći ćete se zabaviti u petak, 25. kolovoza, dok će se Kids day, odn. dan posvećen djeci održati u nedjelju, 27. kolovoza. Između ta dva eventa, 26. kolovoza, održava se humanitarni turnir rekreativnih parova. Osim teniskog kluba, organizator turnira parova je i čakovečki Rotary klub.

Cilj turnira je prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu komunikatora za osobe s komunikacijskim teškoćama u Dnevnom boravku “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu. Natjecateljski dio turnira pratit će i brojne druge manifestacije. Podržite sudionike i međimurski sport te posjetite ovo značajno natjecanje.