Turistička zajednica grada Čakovca i ove godine u centru grada priprema kulturno-turističku manifestaciju ”Advent u gradu Zrinskih” u razdoblju od 1. do 24. prosinca 2018. godine.

Adventsko vrijeme idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje u obitelji, finoj hrani i prijateljima. Vrijeme došašća, koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića, najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom, i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih”.

Ukoliko želite biti dio adventske bajke u Čakovcu prilika je da se prijavite za sudjelovanje najkasnije do 25. studenog 2018. godine. Prijavnicu i uvjete za izlagače možete dobiti u Turističkom uredu, a za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona 040/313-319.