Arcus Caffe & Humana Nova surađuju u predivnoj božićnoj priči!

Arcus Caffe je svima omiljeno sastajalište za druženje i ludi provod. Humana Nova je s druge strane socijalna zadruga koja ima veliku ulogu u poticanju razvoja lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

Iako smo na prvi pogled potpuno različiti, zajedničko nam je to što u svakodnevnom životu stvaramo prelijepe priče. A kad se male ruke spoje i kad zajedničkim snagama krenemo u pothvat, znate da je nešto čarobno na snazi!

Ovog puta radi se o majicama s kapuljačom, poznatijim kao hoodies ili hudice koje u skladu s blagdanskim raspoloženjem dolaze s određenim božićnim motivom.

Majice s kapuljačom

Ove popularne super kul, custom made majice Humane Nove utoplit će vas za samo 100 kn po komadu, dok će se Caffe bar Arcus pobrinuti za ostale troškove! Također veliko hvala poduzeću Matex koje je besplatno izvezlo logotip na ovim hoodicama jer bi bez njih ove majice izgledale sasvim obično.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su malom Palovčaninu Ivanu Sabolu koji se rodio s dijagnozom zatajenja bubrega i na životu ga drže dijalize koje se obavljaju svaka 4 sata i obitelji Škvorc iz Čakovca kojoj je pomoć prijekopotrebna.

Budite dio naše božićne priče, podržite akciju i uljepšajte nekome ovogodišnje blagdane!

Broj majica je ograničen pa ako se želite osjećati lijepo i ponosno, požurite!

Srce će vam narasti za barem tri broja veće i još ćete k tome ponosno šetati gradom u oriđiđi hudici vrijednih ruku djelo.