Kad netko spomene koktel, obično se zamišljamo na sunčanoj plaži… Ljeto je, u rukama držimo čašu s napitkom jarke boje do vrha ispunjenu ledom i ukrašenu šarenim kišobrančićima… Zvuči li vam poznato? Kokteli su, ipak, puno više od toga – većina njih kazuje neku priču ili skriva djelić povijesti.

Već smo ustvrdili da u subotu, 30. rujna Arcus Caffe bar slavi 19. rođendan! Rezervirajte već danas mjesto u popularnoj “Grabi” ili u gornjem dijelu lokala i nemojte propustiti zabavu! Uz brojna druga iznenađenja u čakovečkom hramu kvalitete, čeka vas i nagradna igra.

Naime, pred tri godine poznati zagrebački barmen i miksolog Vjenceslav Kishoni Madic posebno za Arcus spremio je jedinstveni koktel. Riječ je o napitku slikovitog imena “El Presidente Vintage” koji se sastoji od bijelog ruma Havana Club Anejo – 3 Anos, žestokog slatkog likera Triple Sec te Vermoutha. Triple Sec je varijetet narančinog likera Curaçao koji se može piti i zasebno, no puno se češće koristi kao slatki agens u raznim koktelima.

Arcusov 19. rođendan idealna je prilika da otvorimo “El Presidente” i kušamo ga zajedno! Ovo specijalno piće točit će se po promotivnoj cijeni za sve drage goste Arcusa. Ukusnog “Predsjednika” imat ćete prilike osvojiti i na spomenutoj nagradnoj igri. Pridružite se zaista posebnoj zabavi na doista posebnom mjestu, ili kako mi to volimo reći, #NoOrdinaryparty na #NoOrdinaryplace i proslavite Arcusov drugi punoljetni rođendan s nama!