Kao i svake godine do sad, Arcus Caffe i Caffe bar Zrinski za Porcijunkulovo zajedničkim snagama brinu o zabavi svojih gostiju! Arcus & Zrinski pozornica, poznata i pod nazivom pozornica Stross, smještena je između ova dva vrhunska bara.

Za vas su osmislili odličan raznolik glazbeni program. U petak, 28. srpnja, prvi će na ovogodišnjoj pozornici Arcusa & Zrinskog zasvirati veterani Zodiac band (+DJ) iz Čakovca. Zodiac već desetljećima zabavlja publiku iz Međimurja, ali i šire. Dan kasnije, u subotu, 29. srpnja održat će se Open air DJ Show.

U nedjelju, 30. srpnja zaplešite uz dobar groove izvrsnih The Groovebox iz Zagreba u kombinaciji sa DJ-em. Pivo, humor i druge irske teme slijede dan kasnije, u ponedjeljak, 31. srpnja kad će vas zabavljati riječki Belfast Food (+DJ).

Predzadnji dan festivala, u utorak, 1. kolovoza Arcus & Zrinski pozornicu Stross pohodit će varaždinski The Milicija band (+DJ). Pravi urnebes nastat će u srijedu, 2. kolovoza kad će manifestaciju zatvoriti “slavlje posljednje noći” – Last night party by DJ’s.

Arcus & Zrinski pozornica Stross svake je godine sve bolja i zabavnija. Zahvaljujući live izvedbama, animacijama, party programima, DJ-ingu, hostesama i drugim urbanim sadržajima te svojoj “drugačijosti”, pozornica je postala prepoznatljiva te privlači gomile pripadnika svih generacija.

Dobar provod je zagarantiran. Posjetite Arcus & Zrinski pozornicu na Porcijunkulovu i iz prve ruke iskusite kako je na #NoOrdinaryPlace!