Ako ste ove subote 24. listopada naumili izaći van i odlično se provesti, imamo genijalnu ideju za vas!  Naime, u čakovečkom Cocktail Baru Arcus organizira se ARCUS+ŠPIRITUS, predstavljanje nove linije party programa koja će zasigurno oduševiti sve ljubitelje dobre zabave i najbolje međimurske rakije.

Kroz seriju posebno kreiranih party programa predstaviti će se najzanimljiviji dio  Arcusovog asortimana pića na već poznati “NO ORDINARY NAČIN”, što znači dobra glazba i dobra zabava uz domaću rakiju Golfer obitelji Kelnarić, koja je daleko van granica Međimurja poznata kao “najbolja” međimurska rakija. Golfer je zapravo rakija na bazi kruške viljamovke, specifična po dodatku kadulje i limuna, kao i nekoliko “tajnih” sastojaka. Tri, četiri, pet rakija i da vidite… Poznato je da uz kvalitetna pića ide i kvalitetna hrana, a upravo za to će se pobrinuti pizzeria Albatros koji će pripremiti svoje gastronomske delicije iz krušne peći na način da se najbolje sljube s „NO ORDINARY PONUDOM“ koju je ekipa iz Arcusa spremila ovaj vikend za vas.

 

Golfer-7123

Hostese, DJ i odlične cijene garantiraju najbolju zabavu, a ulaz je za sve posjetitelje naravno besplatan! Jedini uvjet za sudjelovanje na zabavi je dobro raspoloženje i osmjeh za naše fotografe koji će se pobrinuti da ova zabava, ostane dugo u našim sjećanjima.

Više informacija o Arcus Cocktail Baru potražite na ili službenoj Facebook stranici Arcusa ovdje.