Stručni žiri čakovečkoga Beer & Burgerfesta ovoga će petka, 21. rujna imati lijep, no nelak zadatak! Naime, toga će se dana u 17 sati održati „Kulinarsko natjecanje medija u pečenju burgera“ – Reporterfest, kojim će i službeno početi festival, a zadaća žirija bit će odabrati najbolji među njima! Sve namirnice i meso osigurava sponzor natjecanja, čakovečka Vajda!
Predstoji nam drugo izdanje festivala na kojem najbolje možete omastiti brk.
Na 700 četvornih metara predstavit će se nekoliko lokalnih restorana sa svojim burgerima, shopovi, opg-ovi i više od 10 pivovara, među kojima su i domaće „craftice“ poput Lepih dečki, Zmajske pivovare, 5th Elementa i Buzdovana. Stižu i Pulfer, Pivnica i pivovara Mlinarica, Dubrovnik lager, Šibenska pivovara, Pivovara MBC – Slawoner, te Tap B Craft Brewery & Brewpub Split.

Beer&Burgerfest Čakovec

 

Glazbenu pozadinu osigurat će Hladno Pivo, Zadruga Je To i nekoliko DJ-a, a organizira se i Okršaj Ljutomana, u kojem će se dvadeset kandidata uz devet različitih ljutih papričica boriti za titulu najizdržljivijeg. Svoje će usluge uređivanja džentlmena na festivalu ponuditi legendarni Stanislav Mučić – Brico. Pridružite se drugome izdanju Beer & Burgerfesta u petak i subotu, i budite dio festivala u slavu izvrsnome iću i piću!