Caffe bar Arcus i ove godine za doček priprema nešto doista specijalno! Želite li iskusiti Calendar Reset, skupite ekipu i uz ljude koji su vam posebni uniđite među nove izazove. Počnite skupljati nova iskustva i dodajte nove začine svojoj svakodnevici!

Kako ljepše dočekati početak nove godine negoli uz poznatu pomaknutu ekipu te izvrstan provod uz odličnu glazbu i dobro piće? U gornjem dijelu Caffe bara Arcus zabavljat će vas DJ Darko i Arcusovoj publici dobro poznati bend Kings iz Zagreba, kako je to već unazad nekoliko godina. U donjem dijelu caffe bara, popularnoj „Grabi“, za atmosferu će biti zadužen DJ Poncije, što je garancija odličnog provoda.

Službena prodaja ulaznica kreće od utorka, 21. studenog. U prvom krugu prodaje (do kraja studenog, to jest četvrtka, 30.11.) za gornji dio Arcusa dame će ulaznice moći dobiti po specijalnoj cijeni od 230 kuna, dok će gospoda za isto izdvojiti 280 kuna. Za donji dio, „Grabu“, ulaznice za nježniji spol koštaju 180, a za muškarce 230 kuna. Cijena uključuje neograničenu konzumaciju pića od 21 sat pa sve do 5 sati ujutro! Požurite i „uhvatite“ rezervaciju već sada, u „Early Bird“ fazi prednarudžbe kada cijenom ulaznice nagrađujemo rane rezervacije! Što se tiče vaših osobnih stvari, ni o njima ne morate brinuti – Arcus, naime, brine da vaša garderoba bude čuvana i na tajnoj lokaciji.

Osigurajte svoje mjesto već sada! Za sva pitanja i detalje, kao i za rezervacije, javite se na broj +38591 548 2 547 (Toni). Dočekajte CALENDAR RESET 00:00 i novu, 2018. godinu u Arcusu i garantiramo vam doživljaj za pamćenje!