Grad Čakovec počinje s proslavom svojih dana!

Najbolji način da se obilježi početak proslave u znaku je onoga što Čakovec svima želi poručiti! Naime, Dani Grada Čakovca su započeli otvorenjem obnovljenog Dječjeg vrtića Mrav u Mačkovcu i akcijom “Dajmo djeci korijene i krila”, a upravo ulaganje u najmlađe je prioritet kojim bismo se svi trebali baviti i ponositi. U sličnome tonu je i Smotra učeničkih zadruga Međimurske županije, koja se održala u čakovečkome Centru za odgoj i obrazovanje.

Prvoga dana manifestacije kulminacija proslave je koncert “Oni to delaju iz ljubavi”, koji je održan i prošle godine u organizaciji Gradske zajednice kulture. U petak će vizurom Čakovca dominirati Festival cvijeća, jagoda i tradicije te Beerfest, dok će ostatak dana obilježiti sport i otvorenje prostora DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane. Ostali dani proteći će u znaku druženja, kulture, sporta, tradicije i umjetničkoga programa, a pozitivne misli s vama će u udarnom, subotnjem terminu, podijeliti i Neno Belan! Vrhunac slijedi na sam Dan Grada Čakovca, 29. svibnja, koji će predstavljati najsvečaniji trenutak tjedna.

Pridružite se manifestaciji Dani Grada Čakovca, koja, baš poput srca u ljudskome tijelu, energijom i toplinom “upumpava” životnost čitavom Međimurju!