U subotu, 19. prosinca na središnjem čakovečkom trgu, s početkom u 10:00 sati, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač sa zamjenicima Mariom Medvedom i Romanom Bogdanom, svim građanima i posjetiteljima Čakovca i adventskog programa, besplatno će podijeliti dvije tisuće petsto porcija hot-dogova.

– Pozivamo sve ljude dobre volje, da ove subote dođu u središte grada, da se zajedno podružimo i uživamo u posljednjem adventskom vikendu – poručuje gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač

Sutra, 19.12.2015. je i četvrta, posljednja adventska subota. Vjerujemo da ste dosad uživali u svim događajima i programima koje je za Vas pripremila Turistička Zajednica Grada Čakovca u sklopu Adventa u gradu Zrinskih. Zadnje adventske subote također smo pripremili bogat program, u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Budimo i sutra svi zajedno dio adventske bajke, te u očekivanju Božića, proslavimo ovu četvrtu adventsku subotu zajedno, kao i dosad, u dobrom raspoloženju, smijehu i radosti!

19.12.2015. SUBOTA

KNJIŽNICA NIKOLA ZRINSKI
09.00 – 12.00 – Božićni ukrasi – radionica

TRG REPUBLIKE
10.00 – Nastup Čakovečkih mališana

ULICA KRALJA TOMISLAVA
09.00 – Humanitarna akcija “Peci i pomozi” – organizator ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec

10.00 – Druženje čelnika grada Čakovca i turističkih djelatnika s građanima uz podjelu besplatnih hot – dogova

11.00 – “Korakom u božićne radosti” – Plesni studio “Korak”

11.30 – Štrigova čakovcu donosi radost Božića

FRANJEVAČKI TRG
11.00 – Puhački orkestar Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” Čakovec

U poslijepodnevnim satima, s početkom u 17.30 u ULICI KRALJA TOMISLAVA nastupaju KUD Žiškovec i KUD Štefanec, a naši najmlađi mogu pogledati dječju predstavu “Mama, tata, braco, seka – svatko od nas Božić čeka”. U 18.15 na FRANJEVAČKOM TRGU palimo četvrtu, posljednju adventsku svijeću.