Malo koja destinacija i atrakcija može satima zabavljati sve generacije, one najmlađe i one nešto starije. Farma jelena obitelji Perhoč upravo to radi svakodnevno i to s višegodišnjim iskustvom.

Nađete li se subotom negdje u blizini farme, primjerice ispred Termi Sveti Martin, možete vidjeti hordu ljudi, prvenstveno obitelji kako sretno, nesmetano i uzbuđeno koračaju prema jednoj od najživljih i najzanimljivijih atrakcija u cijelom Međimurju  – Farmi jelena.

IMG_0283-min

Nije ovo samo farma jelena. Ovo je mjesto zaista posebnih doživljaja, a upravo je doživljaj družiti se u neposrednoj blizini s preko 160 grla divljači kao što su mufloni, jeleni i srne. Farma se prostire na preko 10 hektara, a životinje na raspolaganju imaju zaista sve. Od šumskog hlada u kojemu ćete naići i na potok, pa do livada i blata. Sve što je potrebno da životinje budu na svome. Sada se pitate zašto blata? Pa, osim što na farmi žive spomenute životinje, ona je dom i divljim svinjama koje, posebice one najmanje od tek 20-tak centimetara, pronalaze posebna mjesta u srcima najmlađih posjetitelja.

Farma jelena svakom posjetitelju pruža nezaboravna iskustva boravka na otvorenome u društvu divljih životinja, mogućnost hranjenja i učenja o vrstama koje su obično slobodne u šumi i koje se drže podalje od ljudi. Ovdje postoji neko povjerenje. Životinje će vas pustiti dovoljno blizu da napravite savršeni selfie i da nahranite pokojeg jelena.

Vlasnik farme, Robert Perhoč će vam zasigurno ispričati i priču o jelenu Silvu, koji je postao legenda i toliko poznato lice farme, da su turisti već znali da na farmi jelena traže Silva. Na žalost, Silvovo vrijeme je prošlo, a njega je naslijedio njegov sin koji tek treba ostvariti svoju slavu.