Od kada je prije dvije godine ekipa entuzijasta krenula u realizaciju, tada još nepoznatog šumskog događaja, brojni su bili skeptični. Ma “neje Međimurje za to”, “kaj nam to treba”, “kaj bodo sosedi rekli”, “zakaj ve tu roužijo” mogli smo čuti zaista na svakom koraku. No ipak, dečki su bili ustrajni, a sve što se radi s puno ljubavi, znamo da završi i bolje nego što je planirano.

Riječ o Forestlandu brzo se proširila, Festival je već godinu dana kasnije privukao gotovo 4 tisuće ljubitelja elektronske glazbe. Svaka čast!

Ovogodišnje izdanje festivala trajati će od petka 7.  do nedjelje 9. kolovoza u Brezju, te će Međimurje i sjeverozapadnu Hrvatsku ucrtati na kartu najpoželjnijih turističkih i festivalskih destinacija u Europi.

Headlineri su ove godine ultra popularni Sick Individuals te Dubvision, DJ dvojci koji redovito nastupaju na najvećim svjetskim festivalima od Ultre do Tomorrowlanda. Uz njih, tu je i široka paleta domaćih i susjednih DJ imena kao što su Kosta Radman (HR), Josh Somen (SLO), Clay Clemens (SLO), Timo G (SLO), DJ Play & Architect (SRB) te residenti festivala Forestland Sasha Mikac i Z’Spin.

Ove godine, novitet je i kamp (kao što to bude u poznatim europskim festivalima), tako da sada više nema briga oko vožnje kući i traženja sobe za one koji dolaze iz drugih zemalja.  Za one koji će ipak spavati u svojim krevetićima, organizatori su najavili i besplatni prijevoz autobusom iz Čakovca, Preloga, Murskog Središća i Varaždina.

Cijena festivalske ulazice je svega 70 kuna (ako je kupite do 3.8., nakon toga cijena je 80kn), koliko je i cijena karte za kamp, a ulaznice možete kupiti na slijedećim prodajnim mjestima: CB Arcus, CB Millenium, CB Paladin (Čakovec), CB Barfly (Varaždin), CB Eden (Prelog), CB Artic, CB Zapad (Brezje), CB Ada (Belica) te u prostorijama Općine Sv. Juraj na Bregu.