Gradonačelnik Stjepan Kovač: Ove zime Čakovčani će dva mjeseca moći uživati na novouređenom klizalištu na Trgu Republike

konferencija-0980_1600x1066

17. studenog, Čakovec – Ove zime Grad Čakovec, nakon nekoliko godina, otvara novouređeno klizalište na Trgu Republike. Ova novost svakako će razveseliti brojne najmlađe i njihove obitelji, koje će moći uživati u pravim zimskim radostima u svome gradu.

Prethodnih godina grad se redovito susretao s objektivnim problemom u održavanju klizališta na različitim lokacijama zbog visokih temperatura. Ovo godine se pronašlo rješenje za taj problem i Čakovčani će čak dva mjeseca moći uživati na novom klizalištu.

„Pripremili smo još jedan dodatan sadržaj kako bismo upotpunili adventska događanja u našem gradu. Grad kao što je Čakovec zaslužuje veliko klizalište na kojem će moći uživati naši najmlađi. Predano ćemo raditi na osmišljavanju novih sadržaja kako bi obitelji, svi naši građani i posjetitelji mogli na najljepši mogući način uživati u nadolazećim blagdanskim zimskim trenucima.“ – izjavio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

O svim detaljima otvorenja Grad će pravovremeno obavijestiti javnost.