Sv. Nikola, omiljeni svetac, zaštitnik nekih profesija i darivatelj djece. Sv. Nikola je povijesna osoba, a sva dobra djela koja vežemo uz njegovu osobu, uglavnom spadaju u legende.

Tako već pomalo nakon 17 godina rada vežemo i neke događaje koji su se desili u clubu Arcus. Uz ovo Božićno ozračje i sam blagdan SV. Nikole ekipa iz Arcusa odlučila je malo darivati. Ove subote ako je vaše ime Nikola, Nikolina, Mikloš ili Mikul, Arcus vas je odlučio počastiti s rakijom obitelji Kelnerić po vašem izboru, a izbora svakako ima, medica, ljekovite trave, višnja, borove iglice, viljamovka ili pak popularni golfer. To što će Nikole i imenjaci biti počašćeni ne znači da će ostali biti zakinuti, jer sve nabrojene rakije su samo po 10, 00 kn.

Vidimo se ovaj vikend u Arcusu na još jednom no ordinary provodu koji će sigurni smo poput Sv. Nikole otići u legendu kao i onaj idućeg vikenda 12.12. kada ćemo se zajedno zabavljati na after partyu “Bratec je trd” i ARCUS+ŠPIRITUS programu, nakon stand up večeri Vlatka Štampara.