Jazzshop Light Trio je dio sastava Jazzshop koji je započeo kao kućni band na poznatom serijalu sessiona Gem Jazz Jam, a čine ga glazbenici koji dulje vrijeme djeluju kao članovi različitih orkestara, zborova i manjih kombo sastava, sudionici su i voditelji brojnih projekata, kao i suradnici mnogih poznatih domaćih, ali i svjetskih imena poput Yogi Lonicha, Billy Martina i drugih.

Posebno za publiku i goste Gradske kavane u Čakovcu, trio u sastavu Golubić – Jagec – Puljek su osmislili program kojeg čine jazz standardi i evergreeni, ali u pomalo drugačijem aranžmanu. Skloni spontanoj i smislenoj improvizaciji, ali koja nije besmisleno stvaranje disonance i atonalne kakofonije, oni izvode poznate kompozicije nadomještajući pojedine instrumentalne dionice ljudskim glasom i beatboxom, uz umjereno i neprimjetno korištenje efekata, loopera i elektronike ne narušavajući akustičnu i prirodnu zvučnu sliku.

Pozivamo sve ljubitelje dobre jazz glazbe i ugodne atmosfere da nam se pridruže u Gradskoj kavani Čakovec ovog petka, 28.9.2018. u 20:00 sati.

Jazzshop Light Trio sastav čine:
Darko Golubić, klavir
Mario Jagec, saksofoni i bas
Zoran Puljek, glas, loop, beatbox, effects