Međimurje tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive manifestacije. Turistička zajednica grada Čakovca prepoznala je važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu. Zato će se ove godine po treći put održati “Jesen u gradu Zrinskih” (kako je bilo prošle godine pročitajte ovdje.)

Radi se o manifestaciji kojom se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Izlagači iz Hrvatske te Slovenije i Mađarske predstavit će razne proizvode, a mirisi jesenskih delicija preplavit će grad. Nakon što je Porcijunkulovo ovog ljeta opet srušilo sve dosadašnje rekorde, Čakovec neumorno nastavlja s promocijom.

Svoje će mjesto na izložbenom prostoru tako naći eko proizvodi, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvodi od meda, vino i drugo piće i delikatese. Sajam možete posjetiti 6., 7., i 8. listopada (petak – subota – nedjelja).

Starinski jesenski sajam bit će smješten u centru Čakovca. On će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Ukoliko želite doživjeti jesen u pravom svjetlu, probajte nešto od enogastronomske ponude izlagača. Budite dio jesenskog sajma i na taj način ispratimo ljeto zajedno!

Poziv:

Otvoren je poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora čiji je broj na manifestaciji ograničen. TZ grada Čakovca zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta. Organizator ima pravo ocijeniti odgovara li ponuda svrsi manifestacije.

Stoga se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave što prije kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na Jeseni u gradu Zrinskih. 

Prijavu i natječajnu dokumentaciju moguće je preuzeti u Turističkom uredu, Kralja Tomislava 1, Čakovec ili na web stranici TZ grada Čakovca.