Festival kakav Čakovec još nije ugostio stiže u grad 24. lipnja (bit će petak)! Na pomoćnom igralištu stadiona Mladost rasvjeta će se upaliti nad terenom kojim će vibrirati NearME Festival 2016., a publika će doživjeti fantastičnu produkciju zvuka, videa, rasvjete i laser showa.

Svijet ih voli, a ubrzo oni dovode svijet u naš Č!

Najbolji DJ-i globusa puštaju zvuk u 20 sati spomenutog dana i svega se idućeg jutra u 5. Neprekidno, na lokaciji pomoćnog igrališta stadiona Mladost, svirat će KLINGANDE (Francuska) i njegova desna ruka Arnold Sax na saksofonu, a drugo zvučno ime je DANNIC (Nizozemska).Budite spremni!

Prate ih PLASTIK FUNK, MIKAEL WEERMETS, 2ELEMENTS, BEAT KAT i PINAO, ali I domaćesnage. Odabrani hrvatski DJ-i su E-Base, Alan i Luksi, Ferry Van Hreen, Nicola Moreno, Nixou, DJ D, Smuky, Sasha Mikac, Pintha…

Tri ulaznice

Za svirku crème de la crème DJ svjetske scene, publika će moći birati između tri vrste ulaznica. Festivalska je zastajanje, a tu je također FAN PIT ZONE i DIAMOND VIP. Svaka ulaznica može se kupiti za jedan, odnosno dva dana, no Diamond VIP osigurava i besplatan parking. Fan Pit Zone je pored bine!

 

Nema zone u kojoj neće biti cuge i hrane, no svaka je odvojena i ima svoj ulaz. Samo Diamond VIPovci imaju, osim gratis parkinga, mjesto na povišenoj platformi do bine s barskim stolovima i besplatnu konzumaciju hrane i pića.

Tik do stadiona će biti kamp s tuševima i toaletom.
Ulaznice u pretprodajisujeftinije, aliograničene. Pretpordaja:
Čakovec: Radio 1, Paladin, Millenium, Brasil No 3
Varaždin: Bar Fly, Mabis, Caffe bar Ban – Kaufland
Nedelišće: Pizzeria Šut
MurskoSredišće: Jama
Štrigova: Kult
Prelog: Caffe bar Međimurka BS
Dekanovec: BajzoviDvori
Palovec: Domino bar