Čakovec se nakon dugog vremenskog perioda vraća na stare staze i nezaobilazne stanice dobrog provoda. Upravo ova rečenica mogla se čuti na svakom koraku u novo otvorenom klubu “Metalac – industrial bar” koji je svoja vrata jučer po prvi puta otvorio za oči javnosti.

Metalac_Otvorenje-1005

Vjerujemo da će baš Metalac ponovno privući ljubitelje dobrog provoda i noćnog života iz cijele regije, a i šire kako su to nekad radili Lea, Ex… i mnogi drugi.

Danas nas očekuje službeno otvorenje kluba. Za paklenu atmosferu, uz strane i domaće hitove, pobrinut će se band VINDON HAVIN! Zagrebački band koji predvode sjajna pjevačica Petra Oreč te Dražen Scholz, dugogodišnji bubnjar grupe Parni Valjak. Skupite malo snage i volje, te dođite i sami se uvjerite koje je novo najbolje mjesto za zabavu u regiji!
Metalac_Otvorenje-1053

Metalac ćete najlakše naći iza Konzuma na magistrali, gdje je nekada bila tvornica Metalac, po kojoj je bar i dobio ime. Ne možete NE vidjeti njihovo veliko M na ulazu.

Metalac team vas srdačno pozdravlja, a mi vam svakako preporučujemo da ne propustite doživjeti ovo buduće kultno mjesto u gradu.