Poštovani ljubitelji veselja, odlične zabave i društva te naravno i dobre kapljice, pozivamo vas na veliko otvorenje novog kluba u gradu Čakovcu “METALAC Industrial bar” koje se održava u subotu 05.09.2015.

U subotu, u 21 sat budete spremni zajedno sa svojim glasnicama i plesačkim umijećem za najbolju feštu u gradu! Napunite baterije, zauzmite nekoliko kvadratnih metara plesnog podija i krećemo zajedno u nezaboravnu noć!

Metalac-3721

U Metalcu, jedinom industrial baru u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, uz odličan zvuk, velik prostor, te potpuno nov ambijent, očekuju vas mnoga iznenađenja, hostese, pića dobrodošlice te promotivne cijene.

Za paklenu atmosferu, uz strane i domaće hitove, pobrinut će se band VINDON HAVIN! Zagrebački band koji predvode sjajna pjevačica Petra Oreč te Dražen Scholz, dugogodišnji bubnjar grupe Parni valjakhttps://www.youtube.com/watch?v=7fztRkIqO6o

Metalac-3717

Skupite malo snage i volje, te dođite i sami se uvjerite koje je novo najbolje mjesto za zabavu u regiji!

Metalac ćete najlakše naći iza Konzuma na magistrali, gdje je nekada bila tvornica Metalac, po kojoj je bar i dobio ime. Ne možete NE vidjeti njihovo veliko M na ulazu.

Metalac-3725

Metalac team vas srdačno pozdravlja i naravno očekuje u subotu na velikom otvorenju, a mi vam svakako preporučamo da ne propustite doživjeti ovo buduće kultno mjesto u gradu, jer naravno ove fotografije ne otkrivaju niti trećinu kluba.