Mundoaka Čakovec Bistro & Wine bar i dalje jaše! U jedinome relevantnom nacionalnom izboru restorana, čak dvije lokacije između Mure i Drave zauzele su visoka mjesta.

Tako je Mundoaka u izboru Dobri restorani Dobre hrane “skočila” za preko četrdeset mjesta, u odnosu na prošlu godinu kada je zauzela 73. mjesto, te se nalazi na drugoj poziciji za središnju Hrvatsku, koja u izboru isključuje Grad Zagreb.

U obzir valja uzeti činjenicu da se radi o hrvatskoj gastronomskoj eliti, kao i da je Mundoaka vrata otvorila pred jedva dvije godine. Hrvatska gastro-scena nadasve je eklektična, i uključuje brojne više-nego-majstore gastro-zanata, a dodatnu težinu daje i veličina sredine u kojoj se restoran nalazi. Naime, Mundoaka je na popisu “ukliještena” između zvučnih imena zagrebačkih i primorskih restorana s dugom tradicijom. zbog čega je ovaj uspjeh još veći!

– Poboljšati poziciju za toliki broj mjesta na ovakvome popisu je veliko postignuće, napredovali smo i više nego što smo mislili, no to ne znači da ćemo stati! Bit će nam to motivacija da i dalje radimo, napredujemo i postižemo još bolje rezultate! – kaže Marko Palfi, executive chef čakovečke Mundoake.

Restoranom koji kaos i anarhiju pretvara u obroke su prodefilirala zvučna imena hrvatske i regionalne gastronomske scene, kao što su Mate Janković, Matija Bogdan i Janez Bratovž. Dođite i vi u čakovečku Mundoaku i uživajte u kulinarskim remek-djelima koja su prepoznata diljem Međimurja, Hrvatske i regije!