Osim što donosi razne zabavne, kulturne i turističke sadržaje, Porcijunkulovo je i prava prilika kako bi se predstavila gastronomija grada Čakovca. Iznimka nije ni čakovečka Mundoaka – “Food with Heart & Soul”.

Ovaj divni čakovečki restoran za Porcijunkulovo sprema doista prekrasan meni koji već na prvi pogled potiče rad žlijezda slinovnica. Za samo 100 kuna dobivate tri slijeda, odnosno predjelo, glavno jelo i desert!

porcijunkulovo-enihr

Mundoaka za svoje kulinarske specijalitete koristi samo najkvalitetnije namirnice. Kvalitetu osiguravaju domaći proizvođači. Suradnja s lokalnim proizvođačima pokazala se, kako kod nas, tako i u svijetu, jednim od najboljih modela kooperacije u kulinarstvu i poljoprivredi. Na taj se način osigurava svježina korištenog voća i povrća. Namirnicama koje se koriste posvećena je veća pažnja u proizvodnji s obzirom da se proizvode na malo.

Između 28. srpnja i 2. kolovoza posjetite Porcijunkulovo, najveću i najbogatiju međimursku turističku manifestaciju. Uputite se u Mundoaku i kušajte njihov izvrstan porcijunkulovski meni. Provjerite zbog čega uz Mundoaku stoji napomena da tamo “hrana sadrži srce i dušu”!