Još jednom stiže tjedan u godini koji izaziva vlažnost nepca! Sad već naširoko poznata manifestacija, Tjedan restorana, uskoro dolazi uljepšati listopad! Ima li boljeg načina da započne jesen? Sigurno će vas razveseliti vijest da u njemu sudjeluje i Mundoaka “Food with heart and soul” Čakovec. Uz nedavno održani Beerfest Sjever – Beer & Burger fest, na kojem su i MundoČaka burgeri pronašli svoje mjesto, Tjedan restorana je vjerojatno najukusnija priprema za nadolazeću zimu!

Jesensku sezonu u MundoČaki otvorila je Anarhija hrane, vrhunski event koji je izazvao svekoliko zanimanje mnogih gurmana i ljubitelja hrane spremljene na drugačiji način. Svoje mjesto na Tjednu restorana može se rezervirati već od petka, 6. listopada od 12 sati. Mundoaka sudjeluje od 13. do 22. listopada ručkom i večerom, a kontakt telefon za rezervacije je 385-035 (predbroj za Međimursku županiju je 040). Slijed od tri jela stoji 100 kuna.

Pridružite se i vi Tjednu restorana te iskoristite priliku i posjetite Mundoaku u Čakovcu! Primamljivu ponudu možete pogledati na meniju koji je priložen u članku. Slušajte intuiciju svoga nepca te provjerite zašto su glavni sastojci svakog jela u Mundoaki “heart & soul” !