Da se trud isplati već smo davno pokazali, a da uz izuzetnu volju posjedujemo i kvalitetu pokazujemo na svakom projektu. Ekipa koju smo okupili oko sebe pokazala se kao pravi magnet za privlačenje najvećih i najbolji partnera, a projekti na kojima radimo odašilju u svijet neku novu sliku o našem lijepom Međimurju i bogatoj ponudi koja se u njoj nalazi.

No ne stajemo samo na Međimurju. Prepoznali su nas i van granica naše prelijepe županije te nam se kao novi partner pridružuje tvrtka Rimac Automobili iz Svete Nedelje. Ova kompanije poznata je kao jedina hrvatska tvrtka za proizvodnju vrhunskih električkih vozila, a najbolje od svega je to što je prepoznata u cijelom automobilskom svijetu, i šire od toga. No nećemo se mi upuštati u proizvodnju električnih automobila, mada smo sigurni da bi naša ekipa imala nešto za reći i na tom području. Ovog puta naše snage udružit će se kako bismo snimili najbolji mogući video i predstavili najnoviju perjanicu koja je izašla iz laboratorija tvrtke Rimac Automobili. Riječ je o električnom biciklu Greyp za koji se ova tvrtka odlučila snimiti promotivni video baš na području naše županije. A tko je najbolji i tko najbolje poznaje ljepote naše županije ako ne mi? Stoga smo drage volje odlučili se upustiti u ovaj projekt i zajedno sa logističkim snagama iz tvrtke Rimac Automobili snimiti najbolji mogući video koji će predstaviti ovo čudo biciklizma ali ujedno predstaviti našu županiju u novom svjetlu. Važnost projekta prepoznale su i LifeClass Terme Sveti Martin koje su se isto tako uključile u projekt, ali i Davor Fileš iz tvrtke Eltel iz Čakovca koji pomažu u realizaciji cjelokupnog projekta.

IMG_2835_1600x1067

Sada se sigurno pitate zašto Međimurje? Zašto ne obala? A zašto ne Međimurje? Pa zar nije Međimurje jedna od najboljih biciklističkih destinacija u Hrvatskoj? Zar se s Mađerkinog brega ne pružaju najljepši prizori na Međimurje? Zar naše vinske ceste nisu najbolje ceste na kojima se mogu pokazati sve kvalitete ovih bicikala? Zar treba još više razloga od ovih? Međimurje je jednostavno savršena biciklistička destinacija i vrijeme je da se tako i postavi. Zato smo tu mi, ekipa LM Komunikacija koja će učiniti sve da predstavi proizvod u njegovog prirodnoj okolini, ali i da izvuče najbolje od toga. Jer to je ono što mi najbolje radimo – prikazujemo najbolje u svima i svemu što nas okružuje. Naše znanje i kvaliteta su to što ćemo svaki prostor, svako drvo, svaki trenutak prikazati u lijepom svijetlu i takvog ga odaslati u svijet. Jer to je ono u ćemo smo mi najbolji. To je ono po čemu je cijela ekipa LM Komunikacija prepoznata i van granica naše prelijepe županije. I to je ono po čemu nas prepoznaju i najveći – trud, kvaliteta i odgovornost.