Legendarno zdanje čakovečke Kavane s radošću očekuje ljetne dane i večeri, u kojima će posjetiteljima prirediti sadržaje ugodne oku, uhu i srcu. No, neće ni nepce ostati zakinuto jer smišljena je receptura torte Gradska kavana i bit će spravljena kao slatko osvježenje u danima koji dolaze, u dnevnoj ponudi.

Uz Ljeto u gradu Zrinskih, Kavana će već 24. lipnja ugostiti Jazz trio i goste Gordanu Lah Željka Grahovca. Dan poslije vrijeme je rezervirano za Slušaonicu filmske glazbe, a 26. lipanj za Slušaonicu electro swinga. Zadnji dan lipnja bit će namijenjen Easy listening slušaonici.

U četvrtak, 1. srpnja koncert će u Kavani održati Ženska vokalna skupina Stridonne iz Štrigove, a dan poslije budite spremni za Slušaonicu Novi val. Već 3. srpnja fantastično iznenađenje stiže uz Video mjuzikl night, dok je za 7.7. najavljen koncert Genova acustic.

Kavana-1032_1575x1050

Za one kojima su ever greeni draži, Kavana će 8. srpnja prirediti Slušaonicu evergreen night, a dan poslije Lucky music koncert. Ima još, ali dugo je ljeto u Kavani i sa sigurnošću najavljujemo: nećete moći odoljeti.