Svi ljubitelji dobre glazbe i još bolje zabave znaju kako je Cocktail bar Arcus u Čakovcu sinonim za dobru zabavu. Kako tijekom cijele godine, tako ni za doček Nove 2016. godine Arcus neće razočarati, štoviše, oduševiti će sve one koji su spremni za senzacionalnu zabavu i ništa manje od toga.

Bogati program Arcus organizira na dva floora na kojima neće nedostajati glazbenih hitova domaće i svjetske glazbene scene, a novost za doček nije ni raznovrsni i zabavni animacijski program koji će se pobrinuti za vruću atmosferu od početka slavlja 20:00 h, pa do ranih jutarnjih sati 06:00. U gornjem dijelu će vas zabavljati grupa Kings i DJ, a u grabi vas očekuju renomirani DJ-evi.

11692639_812511102196732_8335360181118171011_n

Ono što bi vam moglo biti interesantno je to što ako se za doček Nove godine odlučite upravo u Arcusu, po cijeni već od 250 kuna dobivate neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića, a tu je i čuvena garderoba tako da se ne trebate brinuti gdje ćete s jaknom ili onim novim, lijepim, smeđim kaputićem.

U ponudi su dvije vrsta ulaznica, ona regularna i ona VIP, a cijena je različita za dame i gospodu. Naime, regularna ulaznica za dame iznosi svega 250 kuna, za gospodu 300 kuna, dok su VIP ulaznice 150 kuna skuplje te iznose 400 kuna za nježniji spol i 450 kuna za onaj malo jači.

Sigurno se sada pitate kakva je to VIP ulaznica, no vjerujte nam kada vam velimo da se VIP najviše isplati, jer osim što dobivate neograničenu cugu, zagarantirani vam je stol prema dogovoru, hladna plata koja će vam sigurno, i više nego dobro doći tijekom večeri, te šampanjac kako bi mogli nazdraviti i pozdraviti Novu godinu.

Advent_Arcus-8675

Pića na karti ne treba previše najavljivati jer je ponuda zaista kvalitetna i raznovrsna. Od Jägermeistera, Jack Danielsa, Malibua, Southern Comforta, Havana rumova, Amaro Ramazottia, Beefeater Gina, preko lokalnih rakija Kelnarić i domaćih međimurskih vina, pa sve do Luxus votke i Martinija.

Više informacija o samom dočeku možete dobiti u Cocktail baru Arcus svakog dana ili na event linku, a ako si poželite osigurati VIP ulaz, svakako požurite jer mjesta su ograničena!