Caffe bar Arcus trenutno se nalazi “u sendviču” dvaju jubileja! Nakon što je prošle godine proslavio punoljetnost, iduće očekuje party povodom dva desetljeća djelovanja. U euforiji zbog punoljetnosti i napetom iščekivanju iduće obljetnice, zadnji dan rujna održat će se nesvakidašnji event, No Ordinary place party povodom Arcusova 19. rođendana!

U gornjem dijelu lokala pozitivne vibre širit će Živa pozitiva, bend čija se temeljna filozofija razotkriva u imenu. U popularnoj “Grabi” pak će slično tome djelovati PAVEL, utjelovljenje čistog životnog optimizma i nježnosti, ali i zrelosti. Ovaj izvrstan bend svojim je hitovima poharao domaće top ljestvice. Četvrti album izdali su pod nazivom “Družba krivih odluka” u travnju ove godine.

arcus-5556_1600x1067

Čestitarima će se na licu mjesta pridružiti i Panonska pivovara! U sklopu Panonska partyja moći ćete probati njihova nova specialty piva: pšenično (Wheat), American Pale Ale (APA) te Dark Lager. Za animaciju (i reanimaciju!) pobrinut će se atraktivne hostese.

Posjetite Arcus 30. rujna i proslavite 19 uspješnih godina s nama! Zabavite se i iz prve ruke iskusite zašto je Arcus #NoOrdinaryplace. Provjerite privlačnost ove lokacije na kojoj Čakovčani već stotinu godina ispijaju prvu jutarnju kavu i osjetite bremenitost i ponavljanje povijesti. Vidimo se!