Na jednoj od najpoželjnijih pozicija u Međimurju, u Železnoj Gori kraj Štrigove, s terase restorana Terbotz pruža se i jedan od najljepših pogleda. Spoj stoljetne obiteljske tradicije u stvaranju vina i kulinarstva na jednom mjestu, prekraćuje vaše ljetne dane svježinom kakvu priželjkujete.

Dok chefovi spravljaju jela od svježih namirnica, dijelom ubranih iz vlastitog vrta kurije, znalački kombinirajući okuse i mirise, pod zemljom se događa veza božanske kapi i čovjeka. Kurija Terbotz uzdiže se povrh podruma koji će uskoro objediniti degustaciju vina i hrane u posebnim paketima ponude, no ne zaboravlja vas pozvati ni na svoju terasu s koje se pruža pogled u obližnje šume i vinograde, a na horizontu se pojavljuju i obronci planina koje znamo sa zemljovida.

Ljetne vrućine ublažit će deserti poput sladoleda obogaćenih poznatim okusima iz prirode, hranom koja još više približava domaći kraj, vinom stvaranim od sorti čija je povijest utkana u međimursku zemlju.

Terbotz-Terasa-5336_1575x1050

Preko stotinu godina tradicije obitelji Jakopić danas se strastveno brani izgradnjom vlastitog vinarskog, kulinarskog i turističkog identiteta. Raskoš u čaši i na tanjuru poziva vas da dio ljeta podijelite s Terbotzom.