Započinje Ljeto u gradu Zrinskih, a s njim i službeno otvorenje Kavane. Ovo dnevno društveno srce grada kuca sve jače, a s programom na koji vas pozivamo u petak, 24. lipnja i vi ćete utisnuti dodatni život.

Program počinje već u 15 sati kada će biti zanimljivo čuti domaćine i zanimljivosti o Kavani kroz povijest. Svaka kavana ovog svijeta ima svoj kolač, svoju tortu, pa tako i čakovečka. Torta Legenstein bit će predstavljena gostima i spremna za kušanje (15 kuna za krišku).

Novitetima Kavane, jednako tako i iznenađenjima, ovog ljeta neće biti granica. Provjerite njihove programe osobno, dođite u petak na predstavljanje noviteta: koktele uz promo cijenu od 22 i caffe latte raznih okusa za samo 8 kuna. Mlade dame pomoći će u atraktivnoj promociji Johny Walkera, a Srećko, Hrvoje i Filo „odgovarat“ će za glazbeni program prenošen imenom Lucky music.

Uz samu svečanost otvorenja, za one kojima će trebati malo dodatne energije Levi će pripremiti catering, točit će se pjenušac Sibon i kušati torta otvorenja gratis.

Sibon-1879_1575x1050