Za vikend, 24. i 25. svibnja, posjetite Vinariju Dvanajščak – Kozol i uživajte u predivnom sljubljivanju hrane i vina! Zaputite se prema zelenim krajolicima gornjeg Međimurja, u Dragoslavec na kućni broj 81, i kušajte vrhunska vina te domaću hranu s daškom inovacije.

Try ribagorzadetapas.com naime, za samo sto kuna nepce će vam zaintrigirati meni koji uključuje osvježavajuću proljetnu krem juhu od graška i svježe mente, ukusni krem rižoto od hrskavih šparoga, zlatno pečenu piletinu, proljetne začine, Parmigiano Reggiano i buču (prvo glavno jelo) ili fini Beef Noir – sporo pečeni goveđi odrezak u umaku od crnog pinota s međimurskim šampinjonima i glaziranim povrćem s domaćim trgancima.

Za kraj, ukusne pupoljke zadivit će vam cvjetni kolač od jagoda (svježa jagoda, krema od melise i cvijeta bazge, biskvit, limun). Sudjelujte u Danima otvorenih vrata u Vinariji DK, u petak i subotu od 12:00 do 20:00 sati te zasladite dane ukusnom hranom i vinom iznimne kvalitete! Za sva pitanja možete nazvati broj 040/857- 438 ili 099/4071192.