Projekt se sastoji od portala lovelymedjimurje.hr te stranica društvenih mreža od kojih je najpopularnija mreža Facebook. Sadržaj se na našim platformama generira na svakodnevnoj bazi, što je od strane naših posjetitelja i više nego dobro prihvaćeno, dok teme koje pokušavamo obraditi kroz naš portal nerijetko rezultiraju aktiviranjem čitatelja, u smislu odlaska na izlet ili kuhanja nekog tradicionalnog jela prema recepturi naših partnera. To je ono što nam govori da smo na pravom putu i motivira nas da postanemo još bolji.

Danas na projektu Lovely Medjimurje radi šest osoba koji ovaj posao obavljaju s puno ljubavi i entuzijazma, a to su sve redom pravi stasiti Međimurci, osobe koje dobro poznaju što kraj ima za ponuditi. Cijela ekipa je u svojim krugovima poznata po tome da rade ono što vole, uživaju u svakoj aktivnosti koju posao zadaje, te nerijetko vođeni voljom i motivacijom za odličnim finalnim proizvodom ostaju budni duboko u noć, ne bi li rezultat rada što prije podijelili sa svojim vjernim čitateljima.

Buda-8204

Kada smo krenuli u otvaranje Facebook profila prije nekoliko mjeseci pod nazivom “LovelyMedjimurje”, nismo mogli ni sanjati da će danas upravo taj naziv biti sinonim za svojevrsni destinacijski brand. Od prvih fotografija napravljenih iz čistog hobija, preko onih koje danas radimo za brojne destinacije diljem Međimurja prošlo je dosta vremena, a činjenica da svakim danom projekt raste u potpunosti je neupitna. Tako smo nedavno, uz naše online medije, odlučili pokrenuti i svojevrsnu proizvodnju naših vlastitih suvenira i slika s našim fotografijama, a upravo prve među njima otišle su u ured čakovečkog Gradonačelnika Stjepana Kovača kao zahvala za podršku na projektu od samog starta.

Fotografije s čakovečkim motivima velikih formata već krase naš ured za prijem u kojem su se savršeno uklopile. Važno je spomenuti kako Grad Čakovec i Turistička Zajednica grada Čakovca od samog početka prate rad LM Komunikacija i Lovely Međimurja i svoju podršku daje na više razina, što će se, sigurni smo, nastaviti i u nekim budućim projektima. Spomenuo je Gradonačelnik Stjepan Kovač.