Kako je to bio slučaj i za „Ljeto u kavani“, Gradska kavana Čakovec za Porcijunkulovo u Gradskoj kavani sprema raznolik glazbeni program. Sjednite i uživajte uz domaće, ali i poneku egzotičnu ličnost te upotpunite večeri divnim zvucima.

Prvog dana Porcijunkulova, u petak, 28. srpnja u 21 sat sezonu manifestacije u Kavani otvara Valentino DeVasco. Valentino je svjetski putnik iz Perua koji Euroazijom popularizira peruanski narodni instrument, charango. Njegove su priče pune peripetija i iskustava s putovanja, a jednostavan pjev peruanske male gitare nadopunjava moćnim glasom.

U subotu, 29. srpnja očekuje vas glazbena večer uz izvrsnog Henrika Šimunkovića, međimurskog bas – baritona, kojeg će na klavijaturama pratiti Darko Golubić. Ovaj klasično-međimurski spoj dan kasnije zamijenit će Igor Baksa. Glazbenu večer s međimurskim kantautorom pratite također od 21 sat.

Kraj srpnja obilježit će nastup Ženske vokalne skupine „Stridonne“ iz Štrigove i grupe „Like father, like son“. Gledajte ih u ponedjeljak, 31. srpnja. U utorak i srijedu, 1. i 2. kolovoza, Porcijunkulovo u Gradskoj kavani zatvara zabava uz sastav „Noćna smjena“. Sve točke programa na dan održavanja počinju u 21 sat.

Ove godine program eventa Porcijunkulovo u Gradskoj kavani obilježava raznolikost. Odaberite između klasičnih, popularnih, etno i „world music“ tonova. Ugodno se smjestite u samom srcu Čakovca i prepustite se plesu dojmova uz zvonjavu pjesme te izvrsno iće i piće.