Nakon što su se lagano slegnuli dojmovi, vrijeme je da napravimo kratki rezime naše najpopularnije Međimurske manifestacije – Porcijunkulovo 2015.. Ova dugo očekivana manifestacija oduševila je brojne, i to već 51. godinu zaredom, a moramo priznati da je ova godina bila bolja nego ikad.

Hm, pomalo se već brinemo, jer svake godine ljestvica je sve viša, i sve je teže zadovoljiti onu prošlu godinu, ali Turistička zajednica grada Čakovca i dalje oduševljava. Vjerujemo da ovo nije kraj, te da već iduće godine možemo očekivati još bolje spektakle.

Gibonni, Vlatko Stefanovski trio, Kićo Slabinac, Klapa Rišpet, Dražen Zećić i nikad popularniji Željko Joksimović samo su neka od glazbenih imena koja su nas zabavljala u večernjim satima, ali uz njih, čakovečke ulice su preplavili i brojni štandovi na kojima su svi posjetitelji mogli kupiti domaće proizvode, ali i više od toga.

Naravno, nije nedostajalo ni već tradicionalnih langoša, igraonica za djecu kao ni uličnih svirača, a oni najmlađi mogli su istražiti grad iz novog turističkog vlakića koji je vozio gradom, ali i na četiri noge brojnih ponija koji su preplavili grad.

Ukratko, bilo je super, i jedva čekamo drugu godinu! Čestitke svima na odličnoj organizaciji, a pogotovo Turističkoj zajednici koja se pobrinula da grad i ove godine bude žila kucavica Međimurja, no u još malo boljem hladu zahvaljujući još većim brojem visećih kišobrana.

Jučer je poletjelo više od 1500 želja. Pogledajte kako je izgledalo čarobno nebo iznad Čakovca i još jedanput zaželite nešto, podijelite s nama u komentaru, a Lovely Medjimurje i Turistička Zajednica Grada Čakovca nekome će od vas tu želju ispuniti!#FeelMedjimurje

Posted by Lovely Medjimurje on Wednesday, 5 August 2015