Bistro i vinarija Shamper smješten je u Starom gradu u središtu Međimurja, Čakovcu. Jedinstveno povijesno okruženje palače Zrinski u kojoj se Shamper nalazi predstavlja idealnu priliku za unikatno enogastronomsko iskustvo. U Shamperu dobivate priliku kušati hranu temeljenu na hrvatskoj, međimurskoj kuhinji, ali u suvremenom kontekstu. Svoj postpromocijski obrok organizirajte u Shamperu i jamčimo vam da ćete taj poseban dan dugo pamtiti!

Promocija diplomanata predstavlja korak u životu svakog studenta kojim simbolički oblježavaju gorko – slatki prestanak studentskog statusa i prvi korak ka novim izazovima i pobjedama! Diplomanti, počastite sebe i svoje najbliže u bistrou i vinariji Shamper! Dodatno začinite taj važan dan u koji je uloženo toliko truda!

Eksperimentiranje i zanimljive kombinacije, profesionalno osoblje, korištenje najkvalitetnijih domaćih namirnica u suradnji s lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima… Ovo je glavna formula bistroa koja se pokazala itekako uspješnom. Osim navedenog, u Shamperu imate priliku probati i prave međimurske pjenušce. Vinarija Shamper nudi pjenušce bazirane na četiri sorte vina: chardonnayju, roseu, graševini i šiponu. Nabrojene vrste “tekućih zvijezda” osobito će se uklopiti u svečane prilike kao što je postpromocijski obrok, iako su Shamperovi pjenušci pogodni za svaki dan.

Shamper_food-3355

Dostojno proslavite završetak obrazovanja i nove početke! Druženje nakon promocije organizirajte u Shamperu i s najbližima uživajte u predivnoj palači u kojoj su jednoć obitavali velikaši. Blizina Muzeja i povijesno okruženje savršena su dopuna prigodi nakon koje doista započinje akademska karijera naših diplomanata.

Termin možete rezervirati na telefonski broj 040/390-777 ili putem e-maila na adresu info@shamper.hr Posjetite bistro i vinariju Shamper na adresi Trg Republike 5 u Čakovcu te isprobajte ukusna jela i profinjena vina u prelijepom ambijentu!