Nakon toliko uloženog vremena i truda, napokon ste uspjeli dogovoriti poslovni sastanak.

Možda se radi o klijentu vaših snova.

Možda su to vaši šefovi.

A možda savršeni potencijalni partner.

Tko zna! No ovako i onako je to nebitno. Poslovni sastanak je poslovni sastanak i iz njega uvijek želite izaći kao pobjednik.

Kako dogovoriti poslovni sastanak?

Najuspješniji sastanci su oni licem u lice što znači da Skype i telefonski pozivi nisu najbolje rješenje. S druge strane, neudobni konferencijski stolovi i stolice u poslovnom uredu ili kratka kava u susjednom kafiću opet nisu najbolje rješenje za sklapanje posla. Rješenje se krije u poslovnim sastancima koji se odvijaju na ležernom ručku!

Na ručku se sklapaju najuspješniji poslovi

Naime, sklapanje posla za ručkom je uobičajena praksa zapadnog svijeta. Razlog tome krije se iza činjenice da smo oko punog stola dobre hrane i ukusnog pića svi boljeg i opuštenijeg raspoloženja. No iako se čini jednostavnim – odvedete poslovne partnere na ručak, malo porazgovarate, pojedete, popijete i na kraju sklopite posao, ipak morate pametno izabrati restoran.

Restoran Shamper smješten je u nekadašnjem podrumskom prostoru palače Zrinski.

U restoranu Shamper prevladava spoj tradicijskog i modernog izričaja

Zapravo je izbor restorana i najvažniji. Najbolje je igrati na sigurnu kartu i kloniti se kineskih, meksičkih, indijskih ili pak vegetarijanskih restorana. Radije odaberite zvučno ime restorana koji uz međunarodnu kuhinju nudi i lokalnu domaću kuhinju. Na primjer, Shamper! Uz junetinu, pečenu patku, međimursku kavu, gibanicu i knedle nikoga nećete ostaviti ravnodušnim! Popratite li sve to našom preporukom izvrsnog pjenušca ili vina, posao je vaš!

Shamper proizvodi vlastite pjenušce

Shamper proizvodi vlastite pjenušce

Rezervirajte poslovni sastanak u restoranu Shamper

Zato umjesto online sastanaka gdje veza non-stop ‘puca’ i uštogljenih uredskih sastanaka, rezervirajte biznis ručak u Shamperu! Jer kako bi rekli naši stari – praznog želuca ne može se razmišljati, a kamoli sklopiti posao!

Ukusan jelovnik, kvalitetna ponuda pića i još bolja usluga čekaju vas rezervacijom slanjem maila na info@shamper.hr ili putem telefona 040/390-777.