Mjesto gdje se nadopunjuju povijest, tradicija i moderni izričaj. Mjesto koje voli slaviti ljubav, sreću, život i Dan zaljubljenih! To mjesto zove se restoran i vinarija Shamper.

Početkom svake godine brojimo dane do Valentinova. Toliko se veselimo ovom blagdanu da već početkom siječnja pokušavamo stvoriti kombinaciju okusa koja će savršeno krasiti naš ljubavni jelovnik.

Naši Chefovi u akciji

Naši Chefovi u akciji

Prepuni ideja, mašte i raznolikog izbora domaćih namirnica, uspjeli smo stvoriti dobitnu kombinaciju koja će sve zaljubljene oboriti s nogu. Upravo vas zbog toga pozivamo da Dan zaljubljenih provedete s nama.

Ponuda za zaljubljene u Shamperu

Iako mu mnogi ne vide smisao, Valentinovo nije običan dan. To je dan koji slavi ljubav i dan koji briše sve loše dane. To je dan na koji slavite što vas bolja polovica još uvijek trpi i dan na koji se pitate čime ste zaslužiti da je ona u vašem životu.

Provedite Valentinovo u romantičnoj atmosferi Shampera

Provedite Valentinovo u romantičnoj atmosferi Shampera

Zato bi večera trebala biti sve osim obična. Obilježite Valentinovo u ugodnoj atmosferi Shampera i vrhunskih okusa koji će ponovno rasplamsati ljubav! Da nitko ne bi ostao gladan, pripremamo mesni, riblji i vege jelovnik po cijeni od 150 kuna, a što će se naći na svakom od jelovnika, otkrit ćete vrlo brzo. Ipak je prerano da odmah sve saznate, a malo neznanja će dodatno uzburkati leptiriće u trbuhu.

Rezervirajte Valentinovo za večeru u Shamperu

Sve što za sada trebate znati je da ljubavni stol možete rezervirati u terminima od 18:00 ii 20:30 sati na broj telefona 040 390 777 ili na email info@shamper.hr.

Proslavite ljubav s nama!