Svaki kraj godine sa sobom nosi finalizaciju određenih poslova, projekata, osjećaja i planova, dok istovremeno nosi i neke nove misli, ideje i želje, koje se trudimo implementirati u narednoj godini. Nije lako krenuti od početka, posebice kada su novogodišnje odluke i želje teške, no sigurno je jedno – podijeliti posljednje sate stare godine i ući u Novu godinu okruženi prijateljima želja je svake osobe.

Baš iz tog razloga, okupite svoje najmilije i zaputite se na spektakularan doček Nove 2017. godine u Caffe baru Arcus koji je već dugi niz godina mjesto na kojem najbolji prijatelji, zajedno s ostalim poznanicima ulaze u nove pobjede. Dobra atmosfera, raznovrsna ponuda pića i odlična klopa je neupitna, dok će se za dobru glazbu na dva floora pobrinuti svima dobro poznati zabavljači.

U donjem dijelu Arcusa za zabavu je zadužen izvrsni čakovečki DJ Mikac (EDM, trash, house, hip hop), dok će na gornjem dijelu sve prisutne zabaviti DJ Darko I band KINGS iz Zagreba, baš kao što je to bilo i prošle godine. Službena prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 21. studenog i to prvim krugom prodaje EARLY BIRD ulaznica (najpovoljnije cijene), a koji traje do 30. studenog.

15139685_10207136240739632_1187419699_n

Early bird ulaznice su u prodaji već po 220 kn za dame i 270 kn za gospodu, a u cijenu je uključena i neograničena konzumacija širokog asortimana pića i to već od 21 sat, pa sve do 5 sati ujutro. Ako brinete što sa svojim stvarima, nemojte. Arcus i za to ima rješenje – čuvana garderoba na tajnoj lokaciji.

Svi oni koji već sada žele rezervirati svoje mjesto, za sve informacije i pitanja mogu se obratiti na broj telefona +385 91 5482 547 (Toni).