U samom srcu ravničarskog dijela Međimurja smjestio se sportsko rekreacijski centar DG sport & hotel Panorama *** Prelog, koji se kroz godine postojanja nametnuo kao poželjna destinacija za aktivni odmor, sport, rekreaciju i SPA turizam.

Rezerviraj smještaj u hotelu

Destinacija koju odabiru sportaši ali i rekreativci

Sportsko rekreacijski centar u sklopu kojeg posluje hotel Panorama *** jedan je od rijetkih centara u ovom dijelu Hrvatske u kojem svi sportaši i rekreativci mogu pronaći sadržaj za sebe. Rekreacijski sadržaji i sportsko animacijski programi namijenjeni su svim uzrastima i interesima. U sklopu centra nalazi se potpuno opremljena sportska dvorana sa dva rukometna igrališta, idealna za rukomet, nogomet, odbojku, košarku i sve ostale dvoranske sportove. Na otvorenom nalaze se tri teniska terena, nogometno igralište s umjetnom travom i igralište za odbojku na pijesku.

Hotel Panorama *** nudi vrhunsku uslugu i udobnost. Sa 20 vrhunsko opremljenih jedno ili dvokrevetnih soba, sveukupno 40 smještajnih jedinica, hotel je idealan za sportske grupe ili pojedince koje se u miru žele posvetiti svojim pripremama za sportska natjecanja. Sve sobe opremljene su TV-om, WiFi-em i klimom. Posebna pozornost u hotelu Panorama *** poklanja se pripremi zdravih obroka te se uvijek koriste sviježe namirnice dobivene od lokalnih proizvođača. Moguća je i priprema posebnih obroka prilagođenih posebno sportašima i njihovim potrebama ovisno o njihovom treningu i režimu prehrane. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran poznat u ovom dijelu Međimurja po bogatoj i kvalitetnoj ponudi. Restoran je isto tako poznat kao mjesto na kojem se organiziraju mnoge svečanosti od vjenčanja, raznih obljetnica, svečanosti, rođendana.

Uređen prema najvišim standardima u sklopu hotela nalazi se i SPA centar s hidromasažnom kadom, finskom saunom, parnom kupelji te sobom za masažu. Uz SPA centar smještena je i teretana opremljena sa 20-tak vrhunskih TecnoGym sprava, a na rad sa tim spravama uputiti će vas certificirani treneri.

Sam sportski centar smješten je u neposrednoj blizini najvećeg akumulacijskog jezera u Hrvatskoj i rijeke Drave što ga čini idealnim mjestom za vodene sportove. Bilo da ste zainteresirani za vožnju kajakom, kanuom, jedrenje ili za vožnju brzim čamcima osoblje hotela drage će vam volje organizirati neku od navedenih aktivnosti. Velike vodene površine, ali i duga tradicija, idealne su za bavljenje ribolovom. Rijeka Drava, njezine pritoke, ali i mrtvi rukavci bogati su ribom što ovo područje čini jednim od privlačnijih ribolovnih destinacija u ovom dijelu Hrvatske i šire. Smješten u ravničarskom dijelu Međimurja hotel Panorama *** idealno je polazište za sve bicikliste koji odavde mogu krenuti na svoj put u osvajanje Međimurja ili Podravine. Hotel je označen kao Bike hotel  sa oznakom CycliostWelcome ****, a u sklopu hotela nalazi se i bike corner – posebno uređeni kutak sa brošurama i kartama za bicikliste. Uz standardnu ponudu za bicikliste u hotelu se nalazi i parkiralište za bicikle i nudi se usluga pranja bicikala.

U sklopu sportske dvorane nalazi se stijena za penjanje i posebno uređena konferencijska dvorana za sastanke.

Zbog svoje pozicioniranosti hotel Panorama *** savršen je za jednodnevne izlete od kojih svakako treba izdvojiti onaj u Donji Vidovec gdje ćete moći doživjeti ispiranje zlata, Donji Kraljevec kako bi se upoznali sa ostavštinom dr. Rudolfa Steinera ili u Gornje Međimurje kako bi uživali u vrhunskoj kapljici vina.

KONTAKT:
DG SPORT d.o.o.

Matije Gupca 102

40323 Prelog

tel: 040/648-090

mob: 098/463-527

e-mail: panorama@dg-sport.com