Da je DG Sport Prelog zauzeo svoje mjesto na sportskoj sceni Međimurja znaju već i oni vrapci koji su se izlegli ove godine, ali da li oni znaju da DG Sport i ove godine organizira razna sportska događanja kroz ljeto? Pa ako i ne znaju sada će saznati, i vrapci a i oni koji će prisustvovati tim događanjima. DG Sport Prelog prometnuo se u jednog od glavnih međimurskih organizatora sportskih i zabavnih događanja tijekom ljeta. Ove godine potrudili su se da nadmaše svačija očekivanja i pružit će vam zabavu na skroz novom nivou. Ponuda i organizacija kakvu Međimurje još nije vidjelo.

Sve počinje u prvim danima mjeseca srpnja, kada sunce bude visoko na horizontu a temperature visoke i u hladu. Ljubitelji odbojke na pijesku, ali i oni koji vole sportašice i sportaše u kratkim hlačicama, spremaju natjecanje u jednoj od omiljenijih ljetnih aktivnosti. S početkom u 14.00 sati, u subotu 09.07.2016., započinje vrući turnir u odbojci na pijesku. Sam turnir pratit će mnoštvo zabavnih ali i interaktivnih sadržaja u koje će se moći uključiti i gledatelji. Kroz pauze turnira za zabavu će se brinuti DJ i animatori, a osvježenje ćete moći potražiti u, samo za tu priliku postavljenom, bazenu. Kao i svaki veliki turnir tako će i ovaj završiti sa spektakularnim after partyjem. Turnir će se održati u dvije kategorije – muška i ženska, a za osvajače prvih triju mjesta osigurane su i bogate nagrade. Ovaj turnir samo je najava onog što će se zbivati u subotu 23.07.2016. O da, ova subota je ono što se s nestrpljenjem iščekuje cijelu godinu. SpringFest party, odnosno prvi ‘ WOLF OF WALL STREET PARTY U HRVATSKOJ‘. Nakon prošlogodišnje partijanerske ludnice organizatori Springfesta odlučili su ove godine party podignuti na novu razinu dosad neviđenu na našim područjima. Ništa nije prepušteno slučaju pa tako ni imena koja će vas tjerati da cijelu noć skačete u ritmu glazbe. Nicola Moreno, Minich, Carl Rogers, Mc Balentelli, Dj Veksy, Dj Myrak i specijalni gost direktno iz Barcelone Shaz Khan. Poprilično impresivna ekipa. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kuna, a na dan party-a 30,00 kn stoga požurite i nikako nemojte propustiti najbolju noć ovog ljeta u našem Međimurju.

Za one željne malo drugačije vrste plesa i senzualnijeg dodirivanja, krajem kolovoza DG Sport u suradnji sa plesnim centrom Tequila Mosquitos organizira radionice salse i salsa party. Salsa je aktraktivni, senzualni ples porijeklom iz Kube nastao miješanjem više vrsta plesova. Na ovim radionicama imat ćete prilike naučiti osnove ovog plesa i odmah isprobati naučeno na licu mjesta. Radionice će držati stručni plesni tim iz plesnog centra Tequila Mosquitos iz Zagreba, vrhunski instruktori Marko Brković i Ana Marija Baričević. Radionice su početničkog nivoa i nije vam potrebno nikakvo predznanje. Sve što vam treba su osmijeh i dobro raspoloženje, čak vam ni partner nije potreban. A ako mislite da imate dvije lijeve dođite da vas uvjere u suprotno. Nakon radionica imat ćete prilike isprobati naučeno na partyju koji počinje isti dan od 22.00 h. Da ekipa DG Sporta brine i o najmanjima svjedoči sada već 5. po redu biciklistički kamp. Riječ je o kampu tijekom kojeg će klinci imati prilike naučiti ili usavršiti, uz stručno vodstvo trenera, svoju tehniku vožnje bicikla i naučiti ponešto o biciklizmu. Vožnja biciklom zna biti opasna, a opasnost se povećava kada se vožnja seli na ceste kojima se uz bicikle voze i automobili, stoge je od izuzetne važnosti od rane dobi uputiti djecu na sigurnu vožnju i pravilno kretanje po cesti. Za djecu je kamp besplatan i za sve je osigurana okrepa, a zadnji dan svaki od sudionika dobit će i pohvalnicu kao znak za uspješno savladavanje svih prepreka na cesti i u kampu. U kampu mogu sudjelovati djeca od 4 do 14 godina a obavezno je da imaju kacigu.