Fenomenalan, zabavom nabijen klupski program Superbad 28. listopada dolazi u Čakovec! Kratka ljetna stanka je završila, a Superbad obilježava svoju treću godišnjicu, što će ujedno biti i najveći, najspektakularniji Halloween party na ovim prostorima! Te subote posjetite Caffe bar Arcus i uživajte u razuzdanosti atmosfere uz izvrsne DJ-eve te najluđu ekipu!

Superbad je u svoje tri godine postojanja prohujao kroz mnoge hrvatske i slovenske gradove. Oni uključuju Čakovec, Bjelovar, Zagreb, Ptuj i Varaždin, a tijekom trogodišnje turneje na partyjevima se zabavljalo više tisuća ljudi. Osim nekih od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, na eventu će vas očekivati i razni dance actovi. Tu je i odličan ludi light show, tematski animacijski sadržaji, iznenađenja te kristalno čist i ubojito dobar sound.

Posjetitelje koji dođu u otkačenim Halloween kostimima čekaju posebne pogodnosti! Ulaznice nabavite kod promotora, putem sustava Eventim ili na prodajnim mjestima sustava Eventim (kiosci Tiska i sl.) Cijene ulaznica kreću se od 35 kn (u pretprodaji) te 45 kn (na dan eventa). VIP ulaznice uključuju rezervaciju stola, a prodavat će se po cijeni od 50 kuna u pretprodaji te 60 kn na dan eventa.

Posjetite Arcus 28. listopada, iskusite najluđu zabavu u gradu i spremite se na noć za pamćenje!