Dan svetog Patrika se bliži! Za one koji nisu znali to je u subotu, 17.3., pa je vrijeme da se pripremimo za slavlje ovog najpoznatijeg irskog nacionalnog praznika.

A kako se Arcus priprema? Tako da su već od ponedjeljka započeli sa slavljem svetog Patrika i to dizanjem krigli i zdravicama s najboljim irskim whiskeyem Jamesonom!

Od ponedjeljka, 12.3., pa sve do nedjelje, 18.3., možete uživati u točenom Guinnesu od 0.5 l za samo 20 kn, u Jameson Irish Whiskeyu od 0,03 l po cijeni od 12 kn i Jameson Black Barrelu od 0,03 l po cijeni od 20 kn!

Jameson Irish Whiskey i Black Barrel po promo cijeni

Jameson Irish Whiskey i Black Barrel po promo cijeni

U subotu je finale sv. Patrika – očekuje vas DJ Mikac!

No to nije sve (kako bi rekle Top Shop reklame), jer u subotu je finale svetog Patrika! U goste dolazi već dobro znani i vrhunski čakovečki DJ – DJ Mikac. DJ Mikac pokazao je svoje umijeće uz bok nekim od najvećih DJ imena svjetske scene, a koliko je odličan u tome potvrđuje to što ga mnogi smatraju jednim od začetnika klupske scene Međimurja. S obzirom da se slavi sv. Patrik, DJ Mikac će sve prisutne zabavljati Irish Disco ritmovima, a tijekom večeri vas očekuju i nagradice koje je pripremio sam Guinness.

Bez Guinnessa nema ni svetog Patrika

Bez Guinnessa nema ni svetog Patrika

Već danas započnite sa slavljem sv. Patrika u Arcusu!

Cjelotjednu ponudu po promotivnim cijenama Guinnessa, Jamesona i Jameson Black Barrela propuštaju samo lijenčine!

Savjetujemo da već od danas započnete s pripremama slavlja Svetog Patrika tek toliko da možete ostati budni cijelu subotu kad vas i očekuje finalno slavlje!