Kao svojevrstan uvod u zimske mjesece, dolazi nam Tjedan restorana. Radi se o manifestaciji koja u svom jesenskom izdanju slavi plodove najbogatijeg godišnjeg doba! Mjesto koje je sinonim za jedan od najljepših pogleda u Međimurju i šire, restoran Terbotz, donosi vam predivan meni ispunjen finim jelima koja predstavljaju utjelovljenje varijacija jeseni. Jelovnik prezentira naizgled klasična jela, no zalogaji su sezonski dopunjeni raznim inovativnim okusima koji neće razočarati ni najzahtjevnije nepce! Baš kao i prošle godine, eklektična mješavina zavest će vas svojom privlačnošću.

Radilo se o gljivama, orasima, cikli, šljivama ili ribizlu, možete biti sigurni da će vas bogata simfonija okusa preplaviti svojim prožimanjem. Ova povijesna kurija u Železnoj Gori ponajprije plijeni izgledom i smještajem. Korištenje domaćih namirnica uzgojenih u vlastitom vrtu jamči odlično gastronomsko iskustvo. Slično je i s enološkom ponudom, budući da vlasnici restorana, obitelj Jakopić, njeguju stogodišnju vinarsku i vinogradarsku tradiciju.

Kombinacija svega navedenog garancija je jedinstvenog iskustva u gornjomeđimurskom dvorcu / restoranu! Od lokacije, okolice, povijesnog ugođaja, kvalitetnih namirnica te isto tako vrhunskog vina do ljubaznog osoblja i ponude koja zrači pomirbom između tradicije i ogromnog stoljetnog znanja naših starih s jedne, te praćenja modernih trendova s druge strane, posjetom restoranu Terbotz vrlo je teško pogriješiti!

Rezervirajte mjesto za 15. Tjedan restorana u Terbotzu na telefonski broj 040/857-444. Ne propustite mogućnost kušanja prekrasnih specijaliteta međimurske kuhinje u međunarodnom kontekstu. Posjetite restoran Terbotz na adresi Železna Gora 113, općina Štrigova! Raskošno predjelo, izdašno glavno jelo te ukusni desert za 100 kuna po osobi od 13. do 22. listopada čekaju na vas. Osim navedenog, uz desert slijedi i čaša vina. Javite se i provjerite zbog čega je Terbotz jedna od glavnih tema ljubitelja enogastronomske karte Međimurja.