Nekad smo slali razglednice s mora doma, ove godine more dolazi k nama, a vi šaljite pozdrave iz Čakovca u svijet. Da bi se svi u što boljem duhu raspršili po plažama i festivalima, ekipa iz 3FFa i Prostor CeZama ispratit će vas na najbolji mogući način uz ekskluzivni ljetni Blast From The Past!

U sklopu obilježavanja 15 godina Centra za mlade, 10 godina kluba Prostor i 5 godina Trash partya, od petka 01.06. nabavite dragocjeni suvenir na šanku Starog Hrasta za nevjerojatnih 5 kuna i podijelite svoje pozdrave iz Čakovca!

U vremenskom stroju od 25 x 25 m između Klub Prostor – “CeZam” Čakovec i Stari Hrast vječito mladi DJ Spetz te neumorna volonterska ekipa probudit će u vama onaj neprežaljeni osjećaj bezbrižnosti, školskih praznika bez obaveza i ljetovanja u Dramlju. Tematski i glazbeno će se sve dalje vrtjeti oko devedesetih, ali obzore širimo i na susjedna desetljeća, što znači da će party biti još veći, još bolji i uz još više legendarnih hitova koje ćete bez trunke srama popratiti svojim milozvučnim glasovima i nekontroliranim plesnim pokretima.

Zadnjih ste pet godina stvarno bili najzahvalniji i najluđi partijaneri ikad, pa ne sumnjamo da ćete i 15. 06. oduševiti i nadmašiti očekivanja. Jedini vam je zadatak debele Yassa trenirke, šuškavce iz Mađarske i muke po kaputima zamijeniti prozračnim ljetnim trash kombinacijama i šarenim sunčanim naočalama i totalno se prepustiti pozitivnim ljetnim vibracijama. Zauzvrat će vas dočekati autentična DIY scenografija, vječni ljetni hitovi, more rekvizita i popratnih sadržaja i puno puno iznenađenja.