Burgeri su pravi kraljevi fast food ponude u kojima rijetko tko neće uživati! Dodate li uz ovo mesno savršenstvo pečene krumpiriće i kečap, zadovoljstvu nema kraja. No što pijete uz burger? Pivo, colu, voćni sok?

Burger iz Mundoake

A jeste li pokušali s pjenušcem? S jedne strane brza ulična hrana dok je s druge strane prava klasična profinjenost vrckavih mjehurića. Mogu li ova dva potpuno suprotna svijeta u gastronomiji stajati jedan uz drugog? Odgovor je da! Pogotovo kod nas u Mundoaki gdje svakodnevno brišemo granice koje se neumorno nameću u kuhinji.

Vjerovali ili ne, priprema burgera zaista može biti kulinarski izazov i pravi pokazatelj kvalitete nekog restorana! Upravo zbog toga što nam je priprema burgerskih specijaliteta jedan od omiljenijih izazova i zbog toga što sa Salonom pjenušavih vina u Zagrebu dijelimo ljubav prema mjehurićima odlučili smo spojiti ovu kombinaciju i organizirati Burger&Bubbles Night.

Tako ćemo ujedno i podržati 2. Salon pjenušavih vina Zagreb koji će se održati 2.2.2018. godine u hotelu Dubrovnik.

Pjenusac iz Mundoake

Zato rezervirajte srijedu, 31.1. za večeru burgera i mjehurića u bistro&wine baru Mundoaka s početkom u 18:30 sati jer će burgerske specijalitete samo za vas pripremati Gordan Horvat i Alen Švenda iz kuće Sibon međimurski pjenušci, Chef Matija Bogdan i naravno Chef kuhinje bistro&wine bara Mundoake Marko Palfi.

Cijena ovog savršenog spoja vrckavih mjehurića i fast food specijaliteta u tri slijeda je 150 kn, dok je čaša vrhunskog međimurskog pjenušca Sibon 10 kn. Zato požurite i uživajte u ugodnoj i opuštenoj atmosferi bistro&wine bara Mundoaka.