Bilo je to negdje prije godinu dana. Točnije 20.2.2017. Tog je dana bistro&wine bar Mundoaka pripremila nesvakidašnji događaj po imenu Svinjarije!

Braća Čučković, Marko Palfi i Igor Gudac pod krovom iste kuhinje. Recept za savršenu hranu, a i za jednu od najspektakularnijih večeri u 2017. godini.

Na prošlim Svinjarijama nije bilo praznih stolova

Hrana je bila i više nego odlična!

Hrana je bila i više nego odlična!

Budući da je od Svinjarija prošlo gotovo godinu dana, Mundoaka je odlučila 4.3.2018 u 18:00 sati reprizirati večer svinjetine i dodatno je pojačati. Od tuda i naziv Svinjarije vol 2! No krenimo redom i idemo predstaviti naše glavne aktere ove večeri (osim svinjetine koja je ipak prava zvijezda večeri)!

Tko su nam glavni akteri Svinjarije vol. 2?

Prvi na redu su Dejan Čučković i Danijel Čučković iz Rijeke, poznati kao braća sa sjekirama i vlasnici jedine artisan mesnice u Hrvata! Za njihovim šniclama, kobasicama i mesnim novotarijama luduju svi, a nerijetko će bez imalo straha kuhati uz poznate Chefove.

Braća Čučković u elementu

Braća Čučković u elementu

Osim poznate braće mesara, uz već dobro nam poznatog chefa Mundoake Marka Palfija koji iz potpuno nespojivih namirnica uvijek napravi pravo umjetničko djelo na tanjuru i čija je hrana poznata po spoju tradicionalne i moderne kuhinje, kuhat će i Igor Gudac!

Marko Palfi i Igor Budac vole se i izvan kuhinje

Marko Palfi i Igor Gudac vole se i izvan kuhinje

Rodom je iz Gorskog Kotara i nesuđeni je nogometaš koji je sasvim slučajno postao jedan od danas najpoznatijih kuhara u hrvatskoj! Zaljubljenik je u svinjsku mast koju koristi čak i za deserte.

Dođite na večer svinjetine i rezervirajte što prije mjesto u Mundoaki!

Pozivamo vas da u nedljeju, 4.3.2018. u 18:00 sati dođete na večer svinjetine, pozitivne i nezaboravne atmosfere koju preporučujemo zaliti vinima i pivama iz Mundoakine ponude!

Mjesta možete rezervirati putem Mundoakinog Facebooka u Inbox, direktno u restoranu ili na broj telefona 040 385 035!