Iza imena Vina DK krije se jedna od mlađih međimurskih vinarija, koja unatoč mladosti itekako „zvoni“ prepoznatljivošću obiteljskog imena Dvanajščak-Kozol. Ljubav prema zajedničkom poslu uobličavaju u proizvodnji vrhunskog vina, oko koje je angažirana cijela obitelj. Vrata Vinarije otvorena su svakoga dana od 8 do 19 sati, osim nedjeljom i praznikom kad će vas raširenih ruku dočekati od 9 do 13 sati. Svaki od članova obitelji doprinosi svojim znanjem i vještinama koji se skladno isprepliću s proizvodnjom te ljubiteljima vina pružaju jedinstveno iskustvo.

 

Tako se mama Rajka bavi kuhanjem i govori o značaju te prednosti domaće kuhinje. Ona vodi glavnu riječ oko pripreme jela prilikom degustacija i sličnih pothvata. Kći Tea angažirana je u marketinškim aktivnostima Vinarije: organizaciji degustacija, druženju s gostima i prodaji butelja. Sin Viktor je voditelj podruma, briga o vinima i proučavanje vina njegova su odgovornost, pri čemu mu je velika podrška otac Zdravko, čiji se rad u vinogradu, kreacija vina i opsežna briga za vinograd kao stalni posao nadopunjavaju s Viktorovim aktivnostima. Za dostave, komunikaciju s restoranima te razgovore s kupcima zadužen je pak Tein suprug Kristijan. Jasno je da obitelj Dvanajščak-Kozol u poslovnim aktivnostima koristi dobro razrađenu poslovnu mrežu koja još bolje funkcionira upravo zbog povezanosti članova.
Posjetite Vinsku kuću Dvanajščak-Kozol u Dragoslavcu (adresa Dragoslavec 81) kod Lopatinca, nedaleko od Čakovca, te uživajte u degustacijama i druženjima prožetima toplom obiteljskom atmosferom!

Kontakt:
Rajka Dvanajščak: +385 (0)98/910-9172
Zdravko Dvanajščak: +385 (0)98/723-168
Tea Dvanajščak: +385 (0)99/407-1192