Standup i zabava humanitarnog karaktera

Dođite, nasmijte se i ujedno pomozite potrebitima! U sklopu “Ljeta u Gradskoj kavani, u gradu Zrinskih”, u subotu, 1. srpnja u Gradskoj kavani Čakovec nastupit će urnebesni međimurski komičar Vlatko Štampar.

Stand up će biti humanitarnog karaktera, a sredstva će se prikupljati za Udrugu za sindrom Down Međimurske županije. Pogledajte fenomenalni šou, pozovite i prijatelje te se zabavite s njima čineći dobro djelo.

Vlatko Štampar u Gradskoj kavani

Gradska kavana Čakovec

Uživajte u ugodnom urbanom ambijentu Gradske kavane i pomozite Udruzi za sindrom Down te njezinim korisnicima! Nastup Vlatka Štampara počinje 1. srpnja u 20 sati.

UKRATKO O VLATKU

Čakovečki komičar Vlatko Štampar karijeru započinje krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve i najkrvavije gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe.

Samo 20-i-kusur godina kasnije, stand up podzemljem velegrada Zagreba šire se glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira.

UKRATKO O KAVANI

Kavana “Royal”, današnja Gradska kavana, građena je u secesijskom stilu i smještena do trgovačkog kasina. Ovdje se radi o kasnijoj secesiji, puno umjerenijoj u dekoraciji i bez izrazite upotrebe krivudavih i valovitih linija tipičnih za prva secesijska zdanja.

Kavana je sagrađena 1913. godine u tadašnjoj Ulici Lajosa Kossutha (danas Ulica Matice Hrvatske) na broju 2. Uredio ju je vlasnik odvjetnik Rudolf Wollak načinom kako je bila uređena budimpeštanska kavana “Otton”.